This announcement is for IPC-7711B/7721B-TR in Turkish. The original document was released in English in November 2007.

 

IPC New Release: IPC-7711B/7721B-TR

Elektronik Takımlarda Yeniden İşlem, Modifikasyon ve Onarımh

 

Onarımlar ve modifikasyonlar için kurşunsuz lehimle desteği ile geliştirilmiş denetleme kılavuzunun önemli güncellemesi!

 

Bu rehber, baskı devre kartları ve elektronik takımlardaki onarım ve yeniden işlem için ihtiyaç duyulan herşeyi içerir! IPC-7711/7721 Elektronik Takımlarda Yeniden İşlem, Modifikasyon ve Onarım, kurşunsuz ve geleneksel Kalay-Kurşun ile lehimli takımların her ikisi için de uygulanabilirliği sağlamak için prosedür bazında eksiksiz bir güncellemesi geçerli olmuştur. Bu tek cilt daha önce yayınlanan tüm değişiklikleri, BGA'lar için (topların yenilenmesini de içeren) yeni birkaç prosedürü ve esnek-baskı devre kartı onarımını kapsamaktadır. Bölüm 1 Genel Gereklilikler, kullanım kolaylığı için güncellenmiştir ve tüm prosedürler için önemli bir yön ve rehberlik de sağlar. Bu bölüm, yeniden işlem, onarım ve modifikasyona ait prosedürleri içerir. Bölüm 2, IPC-7711B'dir ve prosedürler; yüzey monte ve delik-içi komponentlerin sökülmesi ve değiştirilmesinde kullanılan aletler, malzemeler ve metotları içerir. Bölüm 3, IPC-7721B'dir ve prosedürler; takımların modifiye edilmesi, laminatın tamamlanması ile iletken onarımını içerir. Bu rehber, rahat güncelleme için üç telli klasörde sğlanmaktadır. Kullanıcılar, firmaya özel prosedürlerini ekleyebilirler veya çalışma tezgahının temiz kalmasına yardımcı olmak için sadece belirli bir iş için ihtiyaç duyulan sayfaları çıkartabilirler. Sonraki güncellemeler www.ipc.org/downloads bağlantısından ÜCRETSİZ olarak indirilebilir. Birçok prosedür, kullanıcının bu kılavuzu anlamasına yardımcı olmak için renkli resimlere sahiptir. IPC-7711, IPC-7721 ve IPC-R-700'ün yerine kullanılır. 300 sayfadan fazladır. Yayın Tarihi - Nisan 2010. Çeviri Tarihi - Temmuz 2012.

 

içeriğinin tablo Önizleme . pdf dosyası.

 

Description in English.

 

Hard copy:

Member Price:  $204.00

Nonmember Price:  $408.00

 

IPC members may request a free single user download of a document with digital rights management of each new standard by e-mailing [log in to unmask] within 90 days. The file is enabled to print one copy of the standard. Please note that you will receive the file from an e-mail from IHS.com. The file must be opened within 2 business days and will LOCK to the computer of the person who OPENS the file.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------
IPC_New_Releases Mail List provided as a free service by IPC using LISTSERV 1.8e
To unsubscribe, send a message to [log in to unmask] with following text in the BODY (NOT the subject field): SIGNOFF IPC_New_Releases
Search previous postings at: www.ipc.org > On-Line Resources & Databases > E-mail Archives
Please visit IPC web site (http://www.ipc.org/contentpage.asp?Pageid=4.3.16) for additional information, or contact Vadim Matveyev at [log in to unmask] or 847-597-2815
--------------------------------------------------------------------------------